Om oss

Ursprungligen fick vi uppgiften från Stockholms Stad att ta fram ett komplett utomhus gym. I Stockholms området fanns tidigare enklare stockar och räcken på ett flertal ställen, men dessa hade sett sina bästa dagar. Vi tog då fram ett nytt och heltäckande koncept.

2009 stod det första utegymmet på plats i Björkhagen, söder om Stockholm. Nu med skivstång och egen kroppsviktsträning som inspiration tillverkade vi ett helt utegym i trä.

Sedan dess har vi fortsatt att tillverka utegym till Stockholms stad, samt att vi numera producerar gym till hela Norden. Idag finns det gym från Landskrona i söder till Jokkmokk i norr, samt gym i grannlandet Norge.

Vi som arbetar med gymmet är;

Magnus Pilegård, som driver Pilegård Träning som personlig tränare med fokus på utomhusträning i alla former. Magnus tog fram gymmet med sin fru Gittan Pilegård samt svärfar Rune Karlsson som driver KP Snickeri.

KP Snickeri är ett litet familjeföretag som har fyra anställda, alla inom släkten. Snickeri verkstaden ligger i Knivsta. Magnus är den som driver hemsidan, står för all träningsrelaterad information, Rune ansvarar för den administrativa delen och Gittan står för monteringen.